Kalp Dostları İftar Yemeğinde Bir Arada

Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen geleneksel iftar daveti 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Çırağan Sarayı’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşti.

Türk Kalp Vakfı olarak halkımızı kalp damar hastalığına karşı uyarma ve bilinçlendirme çalışmalarımızla, hastalanmadan sağlıklarını korumaları gerektiğini her fırsatta hatırlatırken, doktor kontrollerini yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu belirtiyoruz.

Türk Kalp Vakfı’nın amaçlarından biri olan erken teşhis, iyileşme sürecini daha kısaltacağı gibi, kişinin de kendine daha dikkat etmesi gerektiğini göstererek, sağlıklı, kaliteli bir yaşam sürmesini sağlamış olur.

Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ve mesajlarını her fırsatta veren Türk Kalp Vakfı ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetinde açılış konuşması yapan Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven; uzmanların uyarısı olan, oruç tutmak isteyen kalp hastalarının mutlaka doktorlarına danışmaları gerektiği, ilaç kullanan kalp hastaları ve hipertansiyon hastalarının özellikle yaz aylarında oruç tutmalarının sakıncalı olacağını, iftarda ağır gıdalar yenmemesi gerektiğini hem iftar hem sahurda yeterli sıvı alımına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Türk Kalp Vakfı’nın iftar davetine iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış birçok siması katıldı.