Geleneksel Türk Kalp Senyör Tenis Turnuvası Kapanış Kokteyli ve Ödül Töreni

Dünya Kalp Federasyonu resmi üyesi olan Türk Kalp Vakfı’nın kalp damar hastalıklarına karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında geleneksel hale gelerek yıllardır yapılmaktadır. İnsanlarımızı, spora yönlendirmek onlar üzerinde bir farkındalık yaratmak ve sağlıklı birer birey olarak yaşamlarına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Kalp Haftaları programı içinde, 15 yıldır Türkiye Tenis Federasyonu’nun takviminde yer alan, Geleneksel Türk Kalp Vakfı Senyör Tenis Turnuvası 20 – 30 Mart tarihleri arasında Akatlar Clubsporium tesislerinde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven; “Vakfımız, sporun sağlığımızda ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla Tenis Turnuvasını ülke gündemine oturtan, Kalp Haftaları ile Dünya Kalp Günü ve daha birçok konferans ve eğitici, bilinçlendirici, bilgilendirici organizasyonlar yapmakta.

Vakfımız, kalp damar hastalıklarını önlemek ve risk faktörlerini kontrol altına almak için uygulanan en etkili mücadele yöntemlerinden biri olan halkı bilinçlendirmek ve motive etmek misyonuyla çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Sporun sağlığımızda ne kadar önemli olduğunu vurgulamak amacıyla Tenis Turnuvasını ülke gündemine oturtan ve daha birçok konferans ve eğitici, bilinçlendirici, bilgilendirici organizasyonlar yapan Türk Kalp Vakfı bu yıl da bu çalışmalarını artırarak halka mesajlarını vermeye devam ediyor.

Bu bağlamda, Türkiye Tenis Federasyonu takviminde ve Federasyonun büyük desteği ile 15.sini yine başarıyla ile gerçekleştirdiğimiz “Senyör Tenis Turnuvası” her yıl olduğu gibi bu yıl da Akatlar Club Sporium’un ev sahipliğinde yapıldı” dedi.

Uzun yıllardır Akatlar Clubsporium’un ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvaya, +18 ile +80 gibi çok geniş yaş aralığında yaklaşık 600 tenissever ilgi gösterdi.

Törenine katılan ünlü isimler de kupa takdim etti.

Sporun ne kadar önemli olduğunu ve hayatımıza kattıklarıyla her yaşta yapılabileceğini gösteren iyi bir örnek olan, tenise gönül veren, 80+ kategorisinde yer almak üzere İstanbul dışından gelerek turnuvamıza katılan genç delikanlı tenisseverler de kupalarını aldı.

Clubsporium ve Point Hotel ana sponsorluğunda, Banat A.Ş., Kafkas Mücevherat, Mermerler Şirketler Grubu ve İnterpar ın yardımcı sponsorluğunda Akatlar Clubsporium tesislerinde organize edilen Türk Kalp Vakfı Senyör Tenis Turnuvası, 30 Mart akşamı gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren tenisseverlere kupaları takdim edildikten sonra son buldu.