Türk Kalp Vakfı yararına 23 Mayıs 2019 Perşembe günü The Marmara Hotel, Taksim Balo Salonu’nda geleneksel iftar daveti verildi.

Kalp damar hastalıklarına karşı uyarıcı, bilgilendirici mesajlarını vermeye devam eden Türk Kalp Vakfı çalışmalarını çok yönlü olarak hem ülke genelinde hem de uluslararası alanlarda sürdürmektedir.

44 yıllık köklü bir kuruluş olan Türk Kalp Vakfı yaptığı birçok çalışma, etkinlik ve organizasyonda olduğu gibi iftar yemeklerini de geleneksel hale getirmiş ve hayır sever birçok kalp dostunun bir araya gelmesine vesile olmuştur.

Vakfımızın kalp damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratma anlamında yaptığı ve yapacağı her organizasyonda bağışçıların desteğini alması çalışmalarına daha da güç katmaktadır.

Bu bağlamda, Türk Kalp Vakfı ev sahipliğinde, İcra Kurulu Üyelerinin destek verdiği, iş, sanat ve İstanbul Cemiyet hayatının tanınmış hayır sever simalarının katıldığı iftar davetinde kısa bir konuşma yapan Başkan Kenan Güven uzmanların, oruç tutacak olan kalp hastalarının mutlaka doktorlarına danışmaları gerektiği, iftara kahvaltılıklar veya çorba gibi hafif yemeklerle başlanması ve sağlıklı yiyecekler tercih edilmesi gerektiği, susama hissi olmazsa bile iftar ve sahur arasında sık sık su içilmesi gerektiğini belirttiklerini hatırlatarak herkese sağlıklı ramazanlar diledi.