TÜRK KALP VAKFI VE PERPA TİCARET MERKEZİ KALP SAĞLIĞI İŞBİRLİĞİ

Türk Kalp Vakfı, kardiyoloji konusunda, kalp ve damar sağlığında bilinç oluşturarak ve bu konuda koruyucu hekimlik sağlayarak halkımıza tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Bu amaçla kalp sağlığında koruyucu hekimlik çalışmalarını 44 yıldır aralıksız sürdürmektedir.

Ölüm nedenleri arasında ilk sırada yer alan kalp damar hastalıklarına yakalanmadan evvel önlem almak gerektiği konusu, bilgilendirici ve uyarıcı mesajları halka ulaştıran Türk Kalp Vakfı erken tanı noktasında da koruyucu hekimlik hizmetini sunmaktadır.

25 bin kişinin yer aldığı ve 4.700 iş yerinin bulunduğu Perpa Ticaret Merkezi yöneticileri, işyeri sahipleri ve çalışanlarının yoğun iş temposu ve günlük yaşamın karmaşasında kalp sağlıklarını ihmal etmemeleri gerektiği bilinciyle bir çalışma başlatan Türk Kalp Vakfı ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetimi herkesi iyi kalpli olmaya davet ediyor.

Perpa Ticaret Merkezi içinde yapılacak kalp sağlığı bilinçlendirme çalışmalarının ve koruyucu hekimlik çalışmalarının ülke kalp sağlığına ve dolayısıyla ülke ekonomisine de katkı sağlayacağını belirten Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, bu çalışmaların genişletilerek artırılması gerektiğini belirtti.