TÜRK KALP VAKFI & HIDEA DENİZ MOTORLARI
SENYÖR TENİS TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ

Bu yıl “Hidea Deniz Motorları’nın isim sponsorluğunda gerçekleşen “Türk Kalp Vakfı Hidea Deniz Motorları Senyör Tenis Turnuvası” kar yağışı nedeniyle 22 Martta kadar sürdü.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun takviminde ve gözetiminde yer alan Türk Kalp Vakfı Senyör Tenis Turnuvası, “Sporun kalp damar sağlığına olan olumlu etkisi” nedeniyle toplumda farkındalık yaratmak ve sporu sevdirmek amacıyla 16. kez Akatlar Clubsporium’da 600 tenisseverin katılımıyla gerçekleşti.

22 Mart tarihinde Akatlar Clubsporium’da gerçekleşen ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven;  

“Önlenebilir ve tedavi edilebilir olan kalp damar hastalıklarını en aza indirmek için,
Sigara içmemeli,
Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi alışkanlık getirmeli,
Doktor kontrollerini alışkanlık haline getirmeli, en az yılda bir kez doktora gitmeli ve kolesterol, şeker ve tansiyon ölçümlerimizi yaptırrarak sağlığımız hakkında fikir sahibi olabiliriz.

Bu çok basit adımlarla kalp damar hastalıklarına bağlı ölümleri %80 oranında azaltmak hepimizin elinde” dedi.

Kenan Güven; sponsorlara emeği geçen herkese, desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti.

Beteks Mühendislik Elektrik San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Güzel, kalp hastalıkların aza indirilmesi için çalışmalarını sürdüren Türk Kalp Vakfı ile birlikte bir projede yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Dereceye giren tenisseverlere kupaları taktim edildikten sonra turnuvaya katılanlar arasında yapılan çekilişte, bir kişiye Hidea Deniz motoru da hediye edildi.

Galeri